Η Τεχνολογία FreshPress χρησιμοποιεί μια διαδικασία Υψηλής Πίεσης (HPP). Η καινοτομία χρησιμοποιεί κανονικό νερό σε υψηλή πίεση και εξουδετερώνει τα βακτηρίδια που προκαλούν, Listeria Salmonella και Escherichia Coli.
Η Τεχνολογία Fresh Press εξασφαλίζει υψηλό βαθμό προστασίας των τροφίμων, προσφέροντας φρεσκότατη γεύση και παρατείνοντας το χρόνο ζωής των προϊόντων.
Τα πλεονεκτήματα είναι ξεκάθαρα.
Η Νέα Τεχνολογία δεν απαιτεί θέρμανση του προϊόντος και δεν χρειάζεται καμία χημική παρεμβολή ή επεξεργασία.
|